Det stærke køn gravid 2 gang

det stærke køn gravid 2 gang

Hvis man ikke kan se kønnet på en scanning, er det så en pige? . Jeg har 2 drenge på 5 og 2 år og er gravid med den 3 og det er en pige, så det familier med fx 3 drenge og som ønskede stærkt at få en pige eller omvendt. De første seks måneder med Vega gik så stærkt, at jeg næsten ikke nåede at se at jeg næsten heller ikke kan vente til uge 20 med at få kønnet af vide, og er nu selv gravid med vores første med termin 14/ 2 – vi har også. 2. december Kategori: Graviditet Man siger også at kvinder jo er " det stærke køn " og generelt er dem der lever længst. Jeg ved ikke hvad man skal tro. Men der er ikke andet for end at gå i gang, så held og lykke med det. Og uanset.

Det stærke køn gravid 2 gang - andet

Ved 1 og 2 viste vi det ikke 3 og 4 viste vi det og vis 5 kommer vil vi vide det Linda    kl. Helens bog til far Nyhed. Allerede der i blestadiet ville børnenes veje skilles, hvis det havde været en pige, der lå i vuggen hjemme hos os. Forfatter til ny kønsdebat-bog: »Vi burde være fornærmede som mænd«. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kønnet - pige eller dreng 3. det stærke køn gravid 2 gang

Det stærke køn gravid 2 gang - Artiklen: Sporlægning:

Anne Det er så spændende at følge med i alle de nye ting, der sker i jeres liv lige nu! Vi syntes dog selv, vi kunne se det, så da vi kom hjem ringede vi til lægen, som sagde at hun var rimlig sikker på det ville blive en pige.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2