P piller menstruation gravid få en kæreste

p piller menstruation gravid få en kæreste

Læs otte spørgsmål og svar om P - piller. 2) Hvor lang tid går der, fra jeg er stoppet med at spise p - piller, til jeg igen får ægløsning og kan blive gravid? Livmoren kan godt holde til, at man nøjes med en menstruation fx hver tredje måned. . Sidste fredag havde jeg sex med min kæreste, og på et tidpunkt beder jeg ham. Mig og min kæreste vil gerne havde en lille. og stoppet med p - piller for en . Jeg er nu gravid i en måned, men jeg får ondt i maven og fik lidt lyserødt/rødt blod. Jeg er en pige på 14 år og jeg har en kæreste som jeg har haft sex med. være gravid) Men dem må man jo egentlig først starte på efter din menstruation men Der findes mange forskellige p - piller, så hvis man får kvalme, ondt i maven eller. Mange af dem hedder noget med p, og de beskytter alle mod graviditet. Jeg havde fået en kæreste, så p - piller virkede som et rigtigt godt alternativ til kondom. bør få p - piller eller lignende, når de begynder at være seksuelt aktive. gået, fjerner man selv ringen og holder en uges pause, hvor man har sin menstruation. Det, at din menstruation var en dag forsinket og nu trækker lidt længere ud end den plejer, kan da nogle kvinder oplever at få en lille blødning på det tidspunkt, hvor menstruationen skulle komme. Kommer du i tanke om, at du har glemt en p - pille, skal du tage den så hurtigt som muligt. Hvorfor bløder min kæreste?. Når jeg spiser p - piller, kan jeg så regne med, at jeg ikke er gravid, når jeg holder pause og får min menstruation, ligesom man kan, når man ikke er på p - piller? Eller er det en Jeg har en fast kæreste. Jeg ved at p - piller er. p piller menstruation gravid få en kæreste

Videos

Er jeg beskyttet i de p-pillefri dage?

Mere26-11-2016Miraklet Give: P piller menstruation gravid få en kæreste

BEDSTE DATINGSIDER SØNDERBORG Terminsberegner — Beregn din termin og se hvornår du skal føde. Kan jeg være blevet gravid???? Bare rolig I kan have sex uden kondom så meget i har lyst til, så længe du tager pillerne ordentligt Please Log på or Opret en konto to join the conversation. Men nogen har en forskudt ægløsninghvorfor det kan ske lidt tidligere eller lidt senere. Hej louise… Jeg vil råde dig til at kontakte din læge hurtigt… det kan være at det er graviditet udenfor livmoder… Det kan blive livstruende, hvis man ikke opdager det i tide. Det kan være rigtig rart at have en med, når man skal til lægen og er lidt nervøs over det.
HVORDAN GIVER MAN GOD FINGER DATINGSITES I DANMARK Dine forældre bliver forældre for dit lille barn. Det lyder ret neder. Men rygning påvirker ikke den svangerskabsforebyggende virkning af p-piller. Hvis din amning er godt i gang, kan du begynde at spise p-piller. Og vil høre efter nogle gode råd til at blive gravid. Normalt er risikoen for at blive gravid ca. Derfor er der mange, som vælger at spise en pille i stedet.
DATING DK GRATIS PLUS PROFIL LÆSØ 951
Ægløsning hvornår pige Hvornår er der størst sandsynlighed for at blive gravid elitedaters dk

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2