Køn og seksualitet gravid med menstruation

køn og seksualitet gravid med menstruation

Du efterlyser i dit brev svar på forskellige spørgsmål omhandlende graviditet og dit sexliv. Sandsynligheden for at blive gravid under menstruation er meget lille, og når du også har taget en Læs om krop, køn, seksualitet og rettigheder!. I teenageårene har mange piger/kvinder ofte uregelmæssig menstruation og derfor er 'sikre perioder' ikke nogen god metode til at undgå graviditet. Clearblue tackler de mest populære myte om det at blive gravid og Hvis du har sex, mens du har menstruation, kan du ikke blive gravid.

Køn og seksualitet gravid med menstruation - jeg ikke

Putte sig under dynen med en god bog eller sjoske rundt i joggingbukser. Utrolig video: Fra sædcelle til fødsel på 4 minutter. Andre ord for menstruation. Det sidste, de har lyst til, er sex. køn og seksualitet gravid med menstruation

Videos

sex Du efterlyser i dit brev svar på forskellige spørgsmål omhandlende graviditet og dit sexliv. Sandsynligheden for at blive gravid under menstruation er meget lille, og når du også har taget en Læs om krop, køn, seksualitet og rettigheder!. I teenageårene har mange piger/kvinder ofte uregelmæssig menstruation og derfor er 'sikre perioder' ikke nogen god metode til at undgå graviditet. sex og menstruation, svarer de vidt forskelligt inden for begge køn. Der er Hvad mændene angår, er indstillingerne til sex under menstruation lige så Risikoen for graviditet er heller ikke til stede, så man behøver ikke at.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2