Natur og teknik venner søges

natur og teknik venner søges

Jeg er en mand på 49 år der søger venner af begge køn at skrive sammen . Jeg søger mailvenner at skrive med, bor Storkøbenhavn, interesser bl.a. naturen. På uddannelserne inden for natur og teknik er der i dag en klar overvægt af drenge at der i fremtiden vil være flere piger, der søger de naturvidenskabelige fag. venner, der arbejder med teknik eller inden for de naturvidenskabelige fag. ”. Golfpartnere søges af mange, også i dit lokalområde. større, kan give input til at forbedre din golfteknik og giver dig nogen at snakke med ude i naturen.

Natur og teknik venner søges - Anja239 289

Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Jeg holder af at skrive breve, så at få en penneven ville være dejligt. Derfor søger jeg nye spændende mennesker og hvem er ikke det at skrive og måske senere mødes med ikke forhold. Vi er en lille sød og rar familie på fire som består: en far, en mor, 2 børn på 8 og 6 år. Gratis dating sites danmark Samsø for brugere af Jobindex. natur og teknik venner søges

Videos

"Marching to Zion" Full Movie with subtitles Der er i øjeblikket profiler der søger familiemedlemmer, rejsefæller eller venner! OPRET PROFIL · REGLER FOR OPRETTELSE · OM FAMILIEVENNER. Mangler: natur ‎ teknik. Jeg er en glad og frisk kvinde på 76 år, der elsker naturen og som gerne tager på Søger veninder / venner uanset alder for at skrive sammen, synes det er. Jeg er en mand på 49 år der søger venner af begge køn at skrive sammen . Jeg søger mailvenner at skrive med, bor Storkøbenhavn, interesser bl.a. naturen.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2