G punkt stimulering biseksuel dating

g punkt stimulering biseksuel dating

ikke er et tilbud på et almindeligt 5 timers besøg, men er ment som en date, hvor har erfaringer med anal stimulering og ved noget om mandens g - punkt. Sagen er nok den, at jeg elsker at få mit g - punkt stimuleret, og at det ofte er det (eventuelt samtidigt med at klitten bliver stimuleret) der giver mig. G - punkt, er et område ca. cm inde i kvindens skede i væggen ud mod kønsbenet, som specielt kan stimuleres seksuelt, hvor ved en g - punkts -orgasme kan.

G punkt stimulering biseksuel dating - ganske naturlig

Men skal jeg så bare leve i det? En eksplosiv orgasme primært omkring dine kønsorganer, hvorimod en implosiv orgasme kan opleves forskellige steder i kroppen — eller i hele kroppen på én gang. Jeg ved snart ikke hvor jeg skal begynde. Og jeg tvivler på om jeg ny kæreste Nyborg finde en anden, der vil det samme som mig, der vil det samme sted hen i livet. De skal være seksuelt igang gennem hele løbet. Vi har altid haft god sex og hun har tit sagt til mig at hun er utrolig godt tilfreds med det vi har. Efter at have udlevet vores fantasi, har hun mistet mig og har ikke følelserne mere, da det intime vi have før, nu er ødelagt for hende.

Videos

G-PUNKT finden und stimulieren! Freundin zum Orgasmus bringen!

G punkt stimulering biseksuel dating - virkelig fed

Han er udemærket klar over det ikke er noget jeg accepterer, derfor lyver han omkring det. If you entered the URL manually please check. Vi har været kærester i 3 år og jeg har altid mærket ham an. Nogle kvinder har, efter hans teori og opdagelser, et særlig følsomt sted, et par centimeter inden for i skeden. Han forstod ikke at jeg blev ked af det og resten af ferien var ødelagt men jeg tænkte alligevel at jeg ville give det en chance for vi havde aftalt at flytte sammen når jeg kom hjem og jeg havde allerede lejet min lejlighed ud. g punkt stimulering biseksuel dating

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2